96 Dagar kvar 11:41

Ser på Rädda Willy, och det är nått jävla mög med för det ger folk fel inblick av späckhuggare.. Späckhuggare är farliga men i Rädda Willy badar man hejvilt med dom som om dom var deras bästa vänner, hade man gjort så med en späckhuggare som aldrig haft kontakt med en människa så hade man blitt makrill.. Men förutom det så är det en väldigt fin berättelse om en pojke och hans bästa vän som är en val.. Nog om det nu..
Igår var jag på Ikea med mammi och bror sen fick mamma köra mig in till sjukhuset för dom var tvugna att se hur pass det var med sammandragningarna.. Troligt vis så kommer lillen vilja komma ut tidigare än beräknat men han kan gott stanna kvar inne i värmen ett tag till för det är liksom ändå 14 veckor kvar innan han är beräknad.. Och risken är fortfarande stor att hans immunförsvar och sånt inte tycker om att han skulle komma ut nu.. Även om chansen är stor att han överlever ute nu..
När dom kollade på ultraljudet igår med så låg lillen med huvudet ner, men det ändras ju hela tiden så många kullerbyttor han gör om dagen =)

98 Dagar kvar 21:57

Jag sov hos mamma och Palle inatt för jag tyckte det blev försent för att gå hem och mamma hade druckit lite cider och Palle öl så dom ville inte köra =)
Och ja jag vet att jag är lat när jag inte orkar gå en promenad på 15 min xD Men wtf, sån är jag :P Hade gärna bott i sängen om det var tillåtet men man ska röra sig en massa under graviditeten och annars också så det är inte accepterat av folk att man bytar adress till sängen helt enkelt!
Av någon sjuk anledning som jag inte känner till själv så sitter jag och lyssnar på Brooke Hogan.. Jag vet verkligen inte varför för jag är sjukt sugen på att lyssna på Tiger Army, men jag pallar inte byta..
Hela dagen har jag bara gått och myst hos mammi och Palle, kom hem för typ en timme sedan, fick hem Knutte med då så han kan mysa lite med mig här hemma =)
Brooke låter lite som Brittney spears (hur stavas det?), så vad är det coola med henne då? Jag vet inte! Inget kanske.. Synd, för hade hon haft en egen cool stil hade det varit mycket häftigare att lyssna på henne men nu blir det som Brittneys efterträdare..
Sånt är livet men vad fan ska man göra åt det? Jag kan inte ändra så jorden blir platt, och ingen annan heller för den delen..
Nu ska jag snart sova så då får alla som läser min blogg ha det extremt bra =)

99 Dagar kvar 13:37

Idag mår jag helt underbart =) Livet är underbart!
Senare ska jag ut till mamma och Palle och ha ännu en dag med familjen :P
Hajar som hajar på tv och Oskar som är huvudrollsfisken påminner en del om en viss person jag känner.. Alltså personligheten, inte att han "slaktar" hajar.
Haha, så sjukt. =)
Och den som spelar Oskars röst på svenska är draken i Mulan.
Mellandags rea överallt ju =) tummen upp för det. Då kanske det blir en massa shopping nu dessa dagarna, vi får se, jag är ju inte så mycket för att springa i affärer..
Jag saknar min Knutte lite, han är hos mamma och Palle och jag sitter här brevid hans bur och är nära på att snacka med honom hela tiden.. Min lilla Knudelud är bästa grisen som springer på fyra ben =) Behöver klippa hans klor med men det tycker han inte om så man tar en fot i taget så det kan ta hela dagen innan alla 14 klor är klippta xD Men jag förstår honom, jag hatar själv känslan när man klipper naglar..

100 Dagar kvar 23:57

Nu pallar lilla Ylva inte vara uppe mer så nu tänker hon gå och lägga sig och kolla på South Park =)
Varit en mysig dag som började hos Mange och avslutas nu, i min säng..
Btw, har jag berättat att jag och bror ska få mammas lägenhet i Mars =) För det ska vi i alla fall och jag ska måla mitt rum grönt, för grönt är skönt =) Kanske en lila eller rosa fondvägg :P
Glömde kanske innan berätta att jag fick julklapp av Mange och det var också precis vad jag behövde för jag har ju varit så pass grym att slarva bort alla mina gamla, i alla fall så fick jag ett USB-minne som är helt perfekt nu när jag bara har hemuppgifter i skolan som jag beslutade för att börja igen för att inte tappa greppet helt =) Och han fick ett bältesspänne av mig eftersom hans gick sönder för ett tag sedan så jag tyckte inte att han hade ett ordentligt så han fick ett i märket "Lucky 13" och jodå, det tyckte han om =)
Allt för mig denna kväll, haft en helmysig dag =)
Sov sött, dröm om småkryp vi mött. :P

100 Dagar kvar 22:28


Och med denna bilden säger Knutte God Jul!
Firade jul med Mange och hans kära mamma igår, väldigt mysig kväll =)
Och idag firade jag med familjen som bestod av mammi, storebror, Palle, Fredrik och Jontas =) Jontas blev sur för han fick flest julklappar men han är ju fem så då får man en massa leksaker och sådant, han är då för söt!
Jag fick en massa saker jag med som jag blev glad för =D
Bland annat nya hörlurar till min Iphone eftersom mina gamla skullcandy är ganska slitna, och det bästa av allt så är dom rosa =D Och det är sjukt bra ljud i dom =)
Och fick ännu mer kläder till Liam så nu får jag byta kläder på honom flera gånger om dagen om han ska hinna använda allt! =) Men det gör ingenting, Fick dubbel uppsättning av träningsoverall. Men det kan ju vara bra att ha om den ena förstörs på något sätt.
Fick en massa mer saker men orkar inte rabbla allt.
Kan ju berätta att jag fick en barnvagn av Sandra och Anders som en för tidig julklapp för typ en eller två veckor sedan.
Ikväll är jag faktiskt sugen på att gå ut och hitta på någonting även om det är sent.. Jag kan ju påminna alla att graviditet är inget handikapp eller sjukdom! Så man behöver inte alltid bara sitta inne..

101 Dagar kvar 14:24

Jag har beslagtagit Manges dator medan han är i duschen, så går det när man lämnar datorn =)
Sitter med rockkanalen på högsta volym typ =) Vet inte varför men det känns väl bra :P
Och sen ska jag antagligen med till hans mor i Veberöd tror jag det var hon hade flyttat till =)
Livet leker och det känns bra att heta Ylva idag =)
Liam sparkade Mange i huvudet innan när han skulle se om han kunde höra någonting, haha =D

102 Dagar kvar 16:07

Åker till Mange idag och troligen så blir det att jag sover hos honom =) (ovanligt)
Idag var det meningen att jag och Challe skulle till Malmö och köpa julklappar men det verkar inte bli någonting av det eftersom antingen så tar det lite längre tid för henne att göra saker eller så är det någonting annat som i detta fallet var det att hon stack dit utan mig och hörde inte av sig fören nu och sa att hon var redan i Malmö.. Och då tycker jag att då kan det lika gärna kvitta för nu hinner man inte gå i speciellt många affärer så det får bli att jag, mamsen och Palle åker till stan imorgon =)
Annars leker livet och Liam utövar karate i magen på mig =) Riktigt sprallig, men det är kanske inte så konstigt när hans mamma har ADHD xD
Tycker det är mysigt när han sprallar runder, känns som han försöker säga att allting är bra och han väntar på att få komma ut =)
Läste att han hade haft stor chans att överleva om han nu skulle komma så tidigt som i vecka 25, känns tryggt med dagens sjukvård =D
Min barnmorska sa att det var bra om jag åt och drack sura grejer så jag dricker vatten med citron i titt som tätt :P
Man gör ju allt för att sitt barn ska må bra så klart.
Inte för jag fattar vad det skulle vara bra mot men hon sa någonting om bakterier så det är väl bakteriedödande med sura saker.. Man vill ju inte gärna att han ligger i magen och är sjuk och förkyld. Även om den risken är väldigt liten..

102 Dagar kvar 10:24

Gravid vecka 25

 

Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.

 

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

 

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

 

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

 

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

 

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

 

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


103 Dagar kvar 11:31

Börjat bli så där dålig på att uppdatera bloggen igen känner jag, borde kanske skaffa en praktikant som kan hjälpa mig uppdatera när jag själv inte har tid som Isabelle i Svenska Hollywood fruar. =)
Ska till Barnmorskan om en halvtimme för ett kort samtal på en kvart-20 minuter =)
Har ätit typ en halv ask Paradis, för det är ju så gott! I love it =P Skulle nog kunna trycka i mig mer men de får vara nock liksom :P
Blev lite sugen på att åka in till stan och köpa lite babystrumpor =D Jag vet inte varför just strumpor men det kan vara för dom är så små och söta :P Får se om jag gör det kanske sen =D
Och fan vad jag längtar tills han kommer ut, jag vill bara hålla honom i min famn och aldrig släppa taget om honom. Ibland när jag sover så ligger jag och kramar magen har jag märkt. Så när man vaknar så ligger man med armarna om magen på sig själv. Att få ett barn är ju trotts allt det största som har hänt mig, men man får ju tänka på allt som kan hända med, och att barnet kan bli sjukt och det värsta av allt: Plötslig spädbarnsdöd. Eller att den ena av oss inte klarar förlossningen kan också hända, då är det vanligast att mamman (alltså jag) inte överlever. Men det är ju inte så vanligt alls så det är ju ingenting som måste hända, men tänk om det nu skulle hända och Liam får växa upp utan både mamma och pappa.. Det vore hemskt. Men det är ju ingenting som tyder på att det kommer hända alls så jag ska inte gå och oroa mig över det!
Annars leker livet och jag älskar det!

105 Dagar kvar 21:44

Sån sjuk halsbränna och sura uppstötningar.. Trevligt, och sen på detta har jag foglossning som är som mensvärk fast värre.. Och förvärkar (inte så farligt som det låter fick jag veta). Jag ska inte börja oroa mig fören jag har värkar var 5:e minut, men det är ju typ 4 månader kvar så föds han nu så får han en tuff början på livet..
Ska till barnmorskan imorgon. Kommer säkerligen få höra hjärtat igen, det är så sjukt mysigt. Jag kan ligga en hel dag och höra hans lilla hjärta. Känns så skönt att höra att allt är som det ska. =)
Ser på "Baby mama" på 3:an, handlar om en kvinna som inte kan få barn så hon skaffar en surrogatmamma, och den här surrogatmamman är som ett barn själv och har dessutom fejkat grav-testet. Men jag har inte sett så långt att jag vet om hon kanske är gravid i alla fall.. Ligger i bäddsoffan just nu som ska säljas, så är det någon som behöver en bäddsoffa så är det bara att säga till. knappt använd för det är någonting med den som jag inte tycker om..
Imorgon ska jag även tömma min garderob för den är sne, så palle ska fixa de (Y)

106 Dagar kvar 20:20

Jag sitter med knutte =) Han är på bushumör märker jag, så sitta still och mysa går icke för sig. Men det är inte så konstigt att han är så gla för han har sin kompis Sandy här som är mammas pojkväns hund och don kommer väldigt bra överens :P Tur det ju så dom inte vill ha ihjäl varandra =)
Narnia på tv, sneglar dit ibland men jag har ju redan sett den tidigare så det finns mycket ballare saker man kan göra istället ju.
Precis fixat med en massa babysaker så som kläder, snuttefilt, täcke och kudde, vagnen och lite gosedjur :P
Så när liam har bestämt sig för att komma så är allt fixat. (Även om det är ett tag till.)
Funderar på att skriva lite på den "korta" uppsatsen jag skulle skriva, inte för det är brottom utan för att det är kul att skriva, jag har liksom ända till typ 20 Januari på mig med den så jag kommer nog hinna skriva om Medeltiden också, men det är ju bara bra. =)
Och gud så mycket Knutte springer och busar, stilla tänker han ju dock inte vara.. Och han har en sån busig blick i ögat, han är fan för jävla söt den :P
För att vara ett gammalt marsvin så är han jävligt sprallig och pigg. Skönt det så det inte är på väg till dödsbädden för honom.. Han är ju ändå 5 år snart :P

107 Dagar kvar 21:35

Tidigare idag hittade jag ett klipp på youtube där det är en mamma som straffar sin son med tabasco och kalldusch, och nej, det kanske inte låter så jävla hemskt, men sen när man ser videon och hör hur pojken gråter och ser hur hemskt det faktiskt är kan man inte hålla alla tårar inne, några trycker sig ut till slut. Jag vill plåga mamman tills hon inte vill leva mer och ångrar allt hon gör mot pojken! Lavetta hennes ansikte tills det blöder!
Vill ni se klippet själv så lägger jag bara ut länk så alla vet!
http://www.youtube.com/watch?v=TmLhHimvx8M

107 Dagar kvar 09:38

Jaa, jag vet, jag har inte uppdaterat på några dagar men jag har inte känt att där är någonting jag har velat skriva om, men nu jävlar =D
Var på skolan igår och pratade med syon för jag är så jävla less på att bara gå hemma, så hon fixade så jag fick hemuppgifter i Svenska A.
Ska skriva en liten uppsats om Antikens Grekland. Bara det att så jävla liten blir den nog inte för jag är i början av det och har skrivit lika många sidor som jag har kommit i boken..
Idag ska jag på begravning, det är min lillebrors farfar så jag ska bara vara med som stöd, jag är ju ingen direkt nära anhörig. Men Vincent ville att vi (familjen) skulle med så det är klart man ställer upp för sin lillebror.
Och nu ska jag skriva vidare på min uppsats eller så sätter jag igång ett avsnitt av DH =)

111 Dagar kvar 21:27

Kollade igenom en STOR hög med papper som handlade om mig och hittade Utredningsutlåtande från behandlingshemmet jag bodde på när jag var 15.. Och när man läser det så är det så sjukt störda saker jag gjort i mitt liv så jag måste ju nästan dela med mig av det!
Då står det inom egna kategorier men jag skriver bara det roligaste för häftet är tjockt så man hade kunnat göra en bok av det!
Fritid/Kamrater
På fritiden brukar Ylva slappa, ta en öl och röka tillsammans med kompisarna.
(Står mer men inget kul.)
Kriminalitet
Ylva har klottarat och snattat en del. Hon är även anmäld för misshandel (Gangster!) då hon sparkade sina fosterföräldrar. (Dom började, och det är sant!)
Ylva har också blivit anmäld för kränkning av en kompis då hon kallat henne "kebabfucker" och knäckt ett ägg i huvudet på henne. (Detta är nog det sjukaste jag gjort. och jag kan inte ens minnas att jag gjort det!)
Hon har även hotat att spränga en datorsal i skolan i luften, hon hade varit inne på datorn och fått tips om hur hon skulle gå till väga, men personal på skolan hindrade henne. (Nu är frågan bara: varför skulle jag göra detta? Vad är meningen men det? Va? Jag fattar inte hur fan jag tänkte på den tiden! Och har jag förberett det innan med tanke på att jag blev hindrad?)
Jag blir chockad över mitt egna beteende och har så jävla svårt att fatta att jag har betett mig på detta viset! Var det ingen som reagerade på vad jag höll på med? Det är ju till och med mobbing inblandat. Varför var det ingen som berättade för mig att det var fel?

111 Dagar kvar 13:39

Mötet hos soc gick bra =) Och det handlade om fosterfamiljen.. Jag sa att jag ville bo där till början på Mars och han gick med på det, kändes skönt att han för en gångs skull lyssnade på vad jag hade att säga för tidigare har han hotat med att ta barnet ifrån mig, och det tycker inte jag är acceptabelt att hota med någonting sådant.. Även om det var tomma hot så är det inte sånt man säger till en kvinna som ska ha barn. Berättade även att jag hade allt planerat och att jag hade allt man behöver och då verkade allt vara okej, men han kan ändra sig helt plötsligt bara ibland. Och det suger för då kan han ringa en dag och typ säga att om jag inte gör som han vill så får jag inte behålla Liam..
Idag blir det först att sortera massa kläder, både mina egna och Liams. Så mycket kläder.. Mamma har precis skruvat ihop min nya garderob som är större så jag ska få plats med allt. Men det är ändå tveksamt att den räcker xD
Ser just nu på Oprah, det handlar om en tjej som har "elefantmansjukan", Det är tumörer i ansiktet som ser ut som det låter som "elefantman". Sitter med hjärtat i halsen och tårarna i ögonen för det är så hemskt =(
Tänk att behöva leva med det. Och hon kunde inte förklara för sina vänner när hon var liten vad det var för hon visste inte själv. Också är det genetiskt så nu vill inte tjejen skaffa barn för barnet kan få det. Att leva med den rädslan och inte våga skaffa barn själv på grund av en sjukdom. Och folk tycker dom har problem när dom blir dumpad av en kille dom känt i en vecka..
Och nu är det "Extreme home makover" och där handlar det om en familj vars hus bokstavligen sprängdes i luften och till och med barnen gråter sönder sig. *Snyft* Jag vill bara dit och hjälpa till.. Och Ty's kommentar "Innan hade de inte mycket, men nu har de ingenting." Snyftiga program på tv idag. =(

111 Dagar kvar 05:47

Vaknade vid 3 av mig själv och kunde inte somna om så jag gick upp och åt två apelsiner och gjorde en kopp te (Y) Sen gjorde jag rent till Knutte så han blev glad =) Först nu känner jag mig lite tung i huvudet och tror att jag kan somna om nu, men sen ska jag upp om en timme och se på lucia med mamma, bror, Linus och Knudan :) vi får se om det känns lönt att somna om eller om jag ska hålla mig vaken.. Sen så ville socialen prata med mig klockan 10:30.. Får la se vad dom vill, handlar nog om fosterfamiljen.. Tror jag vill ha kvar dom till typ Mars. Dom betyder ju så mycket för mig, jag vill inte bara lämna dom och sen inte ha med dom att göra mer. Och det där med fosterfamilj har jag valt själv för när jag flyttade hemmifrån när jag var 15 kände jag att jag behövde något stöd från någon äldre och som ändå fanns nära Eslöv eftersom det var dit jag flyttade och sen fastnade jag för familjen helt och så har det bara blivit att jag har bott hos dom till och från när jag känner att jag behöver komma ifrån lite.. Och om jag bor där till Mars så är det en månad innan Liams beräknade födsel så då har jag en månad på mig att få iordning det sista till honom typ som att sätta ihop spjälsängen och lite småpill..

112 Dagar kvar 12:41

Kollade igenom alla bilder jag har ritat och målat.. Ganska intressant att se hur man har utvecklats under åren =) Kanske skulle ta med bilderna hem till mamma..
Liam ligger och hickar i magen.. Han gör det ganska ofta, men det blir så när dom sväljer mycket fostervatten. Det som är kul ar att nu när han är så stor hoppar hela magen på mig när han rör sig :P ganska kul att se på =)
Läste innan om hur han ser ut i vecka 23 (Fast det är 24 imorgon) och där stod att han är helt utvecklad nu och ska bara bilda underhudsfett.. Ganska fashinerande tycker jag. Att ett liv ska bo i ens mage i 9 månader och sen kommer ut som en liten, liten människa =) Och just nu är han ungefär 30 cm lång och väger mellan 600-700 gram. Det känns som han är ganska lång för den lilla vikten :P Och hans lungor är i princip helt utvecklade, i vecka 24 börjar han "testa sina lungor" och andas in fostervatten.
Längtar så det gör ont!

112 Dagar kvar 10:08

Idag ska jag antagligen till mamma, och det ska bli najs :P
Tänkte höra med Mange vad han ska göra i veckan om han vill träffas någon dag kanske sen. För jag pallar inte om han vill vara min vän men aldrig ha tid med mig! Man ska ha tid med sina vänner.. Så enkelt är det bara.. Sen ska jag träffa Sara i veckan, och henne har man inte sett alls sedan ett halvår tillbaka typ =P Och som alltid när jag är i Vellinge ska jag träffa min barndomsbebis Challe =D
Föresten så skrev hon några roliga sms till mig igår.. Det var svårt att tyda vissa men jag skulle i alla fall höra av mig när jag "var Vellinge" men det kommer jag aldrig bli så det kan bli lite jobbigt.. Men jag kan ju gissa mig fram att det skulle stå att jag skulle höra av mig när jag var i Vellinge =)

113 Dagar kvar 23:46

Nu ska lilla Ylva se på Anastasia och sova =D
Men innan jag gör det ska jag kolla min mail =)
Ligger i sängen med datorn i knät.. (Ovanligt?!) Livet leker..
Blir antagligen att jag åker till mamma imorgon om tågen går som dom ska men hörde att det skulle vara kaos för man skulle öppna citytunneln i Malmö.. Får hoppas att tågen går ordentligt i alla fall. Dom kan ju inte låta det gå ut över alla andra tåg bara för att dom ska öppna det..
Den tecknade Anastasia är inte korrekt har jag märkt för på riktigt så var det inte Anastasia som återfanns, man hittade hennes skelett 2008 och tog DNA-test på kropparna då och insåg att den som man trodde var Anastasia hette egentligen Alexandra och hade bara samma missbildning på vänsterfoten som Anastasia hade.. Och familjen Nicolaj ville aldrig riktigt acceptera henne. Så dom kände kanske på sig att det inte var rätt flicka.. Och det är ju inte så konstigt att hon visste hur Anastasia och farmorn tog sig ut i branden när det var kökspojken som både hjälpte dom ut och sedan hittade Alexandra och påstod att hon var Anastasia.. Någonting jag tycker är sjukt med filmen med är att ena dagen har Anastasia kort hår och nästa dag är det jättelångt.. Hur fan går det till? Jag tror inte direkt att dom hade löshår på den tiden ju..
Jaja, nu ska denna Ylvan sova =)
Nighty, nighty =P

113 Dagar kvar 18:01

Jag borde nog bli komiker. Jag tycker själv att jag är skitrolig.. Jag är bäst på att roa folk. speciellt mig själv.
Men jag borde kanske skaffa ett sär till pojkvän så får man både en vän och ett husdjur på samma gång (Y)
Livet leker och jag mår underbart, skönt att man slipper vinterdepression, haha sånt biter inte på mig!
Det var en gång en kanin som andades med röven, så satte han sig ner och dog. Lite jobbigt för kaninen kanske, men han kunde ju välja att lägga sig på mage eller kanske stå upp.. Man sätter sig ju inte medvetet på sina luftvägar.
Eller, det var en gång två tomater som skulle över vägen, halvvägs blir den ena överkörd och då säger den andra tomaten "kom nu ketchup, så går vi". Tänk vilken bra vän egentligen som accepterar att sin kompis har blivit överkörd och ser ut som skit, han liksom bara peppar sin polare att fortsätta trotts motgångar. Och trotts att han är skadad så kan han ändå fortsätta. Fan vilken grym tomat!
Jag vet jag har lite udda tankar ibland, men någon måste ju ha det!

113 Dagar kvar 12:37

Lördag idag och jag ska inte göra någonting! Kul! Sitta hemma och glo som vanligt..
Någonting som är roligt som jag har glömt berätta är att jag har tydligen en syster som heter Linda och hon skulle tydligen också ha barn men om det var typ 2 månader före mig eller någonting i den stilen.
Undrar hur många syskon jag har, för jag har min storebror (Zeth), en storasyster (Linda) och en lillebror (Johannes) på min pappas sida som jag vet om i alla fall, och sen har jag min lillebror (Vincent) som är på mammas sida. Zeth och jag är helsyskon, vilket betyder att vi har samma både mamma och pappa.. Men men, sånt är livet.
Har tänkt lite på Manges och mina framtidsplaner som aldrig blir av nu.. Jag skulle vara hemma och ta hand om hus och barn tills barnen var gamla nog för dagis, och Mange skulle vara ute och jobba.. Och sen skulle jag antingen plugga eller börja jobba.. Men allt det dära kan vi ju glömma nu.. Synd, jag hade tyckt om det livet! Jag skulle skaffa en Ford Mustang 67 och pimpa den så det bara small om det. Men min Ford kan jag nog glömma ett tag nu.. Får väl nöja mig med en skrothög som renault sen ett tag xD

114 Dagar kvar 19:04

Lalala. Jag vet inte varför men jag är helt glad =)
Det har jag varit sen en viss person började må dåligt. Sadistiskt men sant. Kom icke och tro att du kan förstöra för mig utan att jag gör det tio gånger värre för dig! Livet är hårt stumpan lilla! Kom inte och tro att du ska ha mina saker utan att jag tar tillbaka det och lite till. =)
Fan vad glad jag är, helt sjukt!
Någonting jag stör mig på dock är vissa som försöker trycka ner mig och inte ens kan använda svenska språket korrekt. Ska du försöka dissa mig så kan du göra det ordentligt och sluta våldta svenska språket! Annars kan det lika bra vara..
Och kom inte och säg att jag borde gjort abort! Jag vet själv vad jag borde och inte borde och någonting jag inte borde är att bry mig om en fitta som dig!
Din mamma borde gjort abort!
Men som sagt, livet leker! :D

114 Dagar kvar 08:49

Vellingebostäder är här och bankar och skruvar och borrar och har sig. Palla att dom ska göra det så komplicerat att sätta upp ett brandlarm xD Men Vellingebostäder är som dom är =)
Nu ska jag snart orka ta mig ur sängen och käka frukost och dricka en stor mugg te (Mensmugg heter det enligt min bror). Nu är dom klara med brandlarmet btw, det tog killarna 20 min att få upp ett brandlarm! Lyckat..
Haha började fundera på vad jag ska önska mig i julklapp men jag kommer inte på nått jag vill ha >< Jag har ju förhelvete allt en flicka kan vilja ha. Lägenhetens största rum, största garderoben som är fullproppad med kläder, värdens  sötaste marsvin och en underbar familj, så vad skulle jag kunna önska mig, har allt man ska ha till babyn med och mer kläder till honom än vad jag kommer hinna använda.. Kanske skulle önska mig en likadan dator som mamma ha för den är jävligt najs, liten och nätt. annars kan jag inte komma på nånting jag vill ha...
Livet är helt underbart, inga ovänner (även om jag inte brukar ha det för jag kommer bra överrens med typ alla), alltid + på kontot och har en sån happyfeeling =D
Och nu ska jag äta frulle!

115 Dagar kvar 20:08

Precis kommit hem från Mange, Har faktiskt haft det riktigt mysigt.. Igår kollade vi på en serie som heter "Sons of Anarchy". Den var bra. Sen idag låg jag kvar i sängen när han stack och jobbade. Mamma ringde och väckte mig kvart i 9, och då steg jag upp och gjorde mig i ordning och sen bestämde jag mig för att städa Manges rum, och när jag hade städat hans rum insåg jag att om jag inte städar utanför så kommer all skit dras med in på rummet igen så jag städade hela ovanvåningen och då insåg jag att då kommer skiten att dras med från trappan, så jag damsög även trappan och torkade listerna där, och då insåg jag att om jag inte städar hallen så kommer skiten från hallen att dras med upp, så jag städade även hallen, och sen så blev det att jag städade hela huset. så blev jag klar och tog en kopp te och gick ut och tog en paus och sen diskade jag allt som fanns att diska.. sen var klockan typ 12 så då kom Mange hem och skulle ut med Bonzo (som är hunden) och sen följde jag med honom ner på jobb och åkte truck =) kommer bild sen på de :D. Sen fixade Mange till sig och duschade och sånt sen gick vi ner till byn så bjöd jag honom på pizza för han hade inte fått sina pengar än och av någon anledning har det blivit så att jag har alltid + på kontot (Y) Sen åkte jag hem =) och nu sitter jag här :P och så kommer det vara tills jag orkar resa mig och göra någonting. Men jag ser på "Ladies på Östermalm" och dom är ganska roliga så det blir nog att jag sitter kvar här ett tag till =P

116 Dagar kvar 09:27

Vaknade klockan 5 av sammandragningar och det var inte mysigt, dom skulle jävlas med mig i 1,5 h, och det sög verkligen! Magen är fortfarande spänd, men det kommer gå över snart tror jag..
Det värsta med sammandragningarna är att jag vet inte om det är smärta för att någonting är fel eller om det bara är sammandragningar så det är alltid skönt att känna att han sparkar där inne efteråt. Vilket han gjorde nu imorse. Det är skönt att känna honom sparka annars också, men när det är så, så är det extremt härligt att veta att han lever och har det bra där inne =)
Ska till Mange sen och sova hos honom så då blir väl Liam glad när han får höra Manges röst, och då brukar han spralla runt som bara den, då känns det som han kommer bli karateproffs! Det känns bra! Åh, vad jag längtar tills han ligger i mina armar! Känns som jag inte kan vänta länge till! Men jag måste..
Uppdaterar kanske innan jag åker, annars så gör jag det när jag kommer hem imorgon!
Ciao!

117 Dagar kvar 22:52

Nu ska  lilla Ylva sova för hon har slitit hårt hela dagen och städat och gjort om på rummet :P
Känns grymt skönt, dejtat tvättmaskinen har jag gjort hela dagen med.
Nu ska jag äckla mig i sängen med chips och läsk innan jag ska lägga mig, film ska jag se på med :)
Sprungit runder så mycket att mina fötter är nästan dubbelt så stora som dom ska vara, lite jobbigt med graviditeten är det att man blir så lätt trött i fötterna och fötter och fotleder svullnar upp, men det är Liam helt klart värd. Han är värd hela världen för mig. Och ja jag vet, han är inte född än men det är klart jag älskar mitt barn ändå!
Livet är underbart :)
Sov gott :D

117 Dagar kvar 08:23

Idag blir det en heldag med tvättmaskinen. Så mycket tvätt, så lite tid, inte nog med alla mina kläder. Fullt med babykläder med. Men nu är jag hungrig så jag mår illa så nu ska jag ner och äta =) och efter det börjar jag med tvätten som är ett evighetsjobb, tror inte ens jag kommer bli klar med allt idag faktiskt..

118 Dagar kvar 21:34

Fittaooo =D
Känner att jag är lite på flipphumör nu men det kan ju vända på två röda xD
Tess har försökt skada mig två gånger ikväll.. Först kasta hon glöd i håret på mig men det fick vi bort jävligt fort, så jag fick behålla mitt vackra hår.. Och sen slog hon mig med en sko när hon skulle banka bort snö från dem! Hon är nock fan lite sadist! =D Och inte nog med det, nu har hon stulit min mobil och ligger i sängen och spelar nått jävla Psyko-katt-spel! Haha, fett ös! =D
Just nu sitter jag och lyssnat på Tiger Army (Y) Kan tjata sönder vissa av deras låtar :D
Tror jag ska se Pensionärsjävlar och sen sova =D
Sov sött, dröm om småkryp vi mött!

118 Dagar kvar 13:31

Kenny Starfighter och fanta exotic är bäst!
Bara för jag inte har nått bättre för mig och jag väntar på att någon som jag kan umgås med ska komma hem..
"Ta ditt ansvar som socialfall och håll låg profil!" Så grym rektor.. Och vaktmästaren, "Vad är det han håller på med? Måste ju skruva upp honom!"
"Det är det som är dechavy va?"

119 Dagar kvar 17:19

Nej, du har alldeles rätt.. Jag var säkert smällfet tidigare.. Enligt mitt BMI vägde jag alldeles för lite bara. Men du verkar ju veta mycket mer om mig än vad jag själv gör.. Säkerligen Eslövsbo.. Välkommen till Eslöv, här vet alla allt om varandra och det du inte visste om dig själv vet alla andra om dig! Så är du osäker på någonting om dig själv så är det bara att fråga första bästa idiot från Eslöv!
Haha, så jävla go i huvet. Fan vad jag älskar livet! Inget kan förstöra min syn på mig själv! Speciellt inte en inavelskommentar som den.. Jag bara skrattar och lever vidare. Men jag var ju tvungen att dela med mig av det roliga lite. Dessutom att inte kunna stava på svenska är skrämmande.. Finns säkert ett ord som heter "nt" eller "o" skriv ut hela ordet förhelvete, du bara dum-och-fjortis förklarar dig själv.. =D
Nej, nu har jag haft mitt roliga (fast jag skrattar än), så nu ska jag hitta på någonting med Alicia tror jag! =)

119 Dagar kvar 09:49

Jag är cp-hungrig, fattar egentligen inte varför jag inte gör nått åt det men jag trivs väl bra i min säng gissar jag.
När jag vaknade upptäckte jag att jag har haft näsblod inatt och det suger för det är blod på mina kuddar! Så nu måste jag spendera dagen vid tvättmaskinen...
Skrev ett meddelande till Mange att jag tror Liam saknar honom för jag har märkt att han har slutat sparka så mycket som han gjorde innan när jag i princip bodde hos Mange. Stackars Liam om han tvingas växa upp utan någon far.. Jag har själv gjort det så jag vet hur det är.. Det är tufft! Man vill inget annat än att ha en pappa och så vill jag inte att det ska vara för Liam! Men Mange har fortfarande lovat att finnas för mig och barnet och han ljuger aldrig för mig, han bara undanhåller sanningen. Och har han själv sagt att han ska så litar jag på att han gör det. För trotts allt har det varit vi fram och tillbaka i 1,5 år..

120 Dagar kvar 09:31

Alltså det är helt sjukt. När jag vaknade imorse var jag bara så himla glad. Det är helt obeskrivligt! Trotts att jag hade sammandragningar när jag vaknade och det känns en del så var det en så underbar känsla jag vaknade med! Jag tror fan att jag hade passat att vara sadist, för jag är glad och du är det inte och det är för att du inte är glad som jag är det! Det är elakt jag vet. Men jag kan inte hjälpa att jag är så förbannat glad..
För din förlust är min vinst och din sorg är min lycka!
Borde kanske vara ledsen för din skull men nej! Jag är överlycklig! Och du kan inte ändra på det.. För jag är jag och jag håller vad jag lovar och säger vad jag tycker! Sen om du ens försöker säga någonting om det skiter jag fullständigt i.. Faktiskt.. Jag bryr mig inte ens. Fan vilken skön känsla lycka är!
Om det nu skulle gå så långt att min lycka blir din grav tror jag inte att jag kommer bry mig. Fast om du nu är så dum så du skulle få för dig att inte leva mer är du bara barnslig och ego.. Och sånt vill man inte ha och göra med.. Inte jag i alla fall! Klarar mig hur bra som helst utan sånt i mitt liv!
Ha det fett. Och ni som vet att jag älskar er ni är värda allt som livet har att erbjuda!

121 Dagar kvar 22:27

Kalla mig gärna sadist, men jag gillar att se dig lida. För det du förstörde för mig! Så många som skrattar åt dig nu! Och så otroligt skönt för mig! Men som sagt, det är alltid jag som vinner i slutändan! Är det inte det så ser jag till att matchen går om och jag vinner! Kommer aldrig ge upp. Slåss in i döden.. För det är sådan jag är och det är så jag vill ha det! Vilken extrem lättnad allt känns som. Det är som om man har börjat ett nytt liv och ingenting är emot en! Livet leker, och det kommer det fortsätta göra. För min del i alla fall! Sen vad du gör med ditt skiter jag fullständigt i! För du är äcklig och jag mår ganska illa när jag ser dig! Men å andra sidan behöver jag inte kolla åt ditt håll och det är jag glad för.. =D
1-0 till Ylva!
Så jävla skadeglad just nu, så lycklig över din sorg så jag vet inte var jag ska ta vägen, men jag tror det blir till sängen, kanske en bra film och godis..
Min dag känns fulländad!
ps, Im The One! Over and out!

121 Dagar kvar 19:04

Alltså, jag kom nyss och tänka på en grej, inte för jag bryr mig egentligen, men varför säger folk att man kommer längst om man är snäll och generös när alla rika snubbar är otrevliga och snåla? Jag fattar inte, kanske skulle satsa på att bli otrevlig och snål, men palla egentligen för mina vänner kan jag inte leva utan så det är kanske bättre att vara fattig och snäll =)
Ja min hjärna har haft många udda tankar dom senaste dagarna, men det är väl inte så konstigt.. Får sehur det blir med Mange också, har inte bestämt om det är lönt att ha kvar honom som vän och kunna träffa honom ändå. Men om man nu ska vara vänner så tycker jag att man ska ha tid att träffas annars kan man lika bra skita i det!
Vi får se, vi får se!

121 Dagar kvar 15:27

Ja jag vet, Skriver helt sent men vafan, bättre sent än aldrig! Har dessutom inte känt att jag haft nått speciellt att skriva om.. Men nu skriver jag och jag vet inte om vad..
Drömde inatt att Liam föddes och han var en riktig buse, men med tanke på att jag har ADHD (och nej, det är inte samma sak som damp, för damp är att man har problem med att man lätt blir aggressiv och ADHD bara är att man är hyper och okoncentrerad) så är det inte så konstigt om han också får ADHD..
Åh, vad jag längtar! Jag vill att han ska komma ut nu! Men det hade kanske inte varit så bra för då är han typ 4 månader förtidig.. Men julängre han stannar inne ju smartare blir han, sägs det i alla fall! Inte för han kommer bli korkad när hans mamma har högt IQ, men ändå =)
Nä nu får de räcka =)
Kommer säkert mer senare (Y) =D

122 Dagar kvar 22:28

Jag klippte (eller rakade) Sidecut, funderar starkt på att färga de långa håret mörkbrunt och de korta blondt! Ftw!
Har tänkt att jag ska försöka sluta svära så mycket för annars kommer väl Liams första ord vara typ fan eller fitta eller nått liknande så jävligt som jag svär..
Nu kommer jag inte på mer att skriva om så nu ska jag slänga mig i sängen med en dålig film!
Ha de fett! Och sov gott!

122 Dagar kvar 10:06

Ännu en tråkdag när man bara går hemma.
Funderar starkt på att göra nått sjukt med håret, ska bara komma på vad jag ska göra..
Fram tills jag kommit på vad ska jag fixa mig och leka tuffing (Y) För jag är cool =)
Vet inte varför men alltid när jag inte mår så bra går det ut över mitt hår.. Men vafan nått måste man ju göra för att må bra igen och för mig är mitt hår kul att experimentera med.. Tuffe-Uffe vafan!
Tänker bara på röven Mange, det är hans fel! Men jag är snygg ändå! Annat än vad han är.. Han ser inte ens bra ut så vad fan ska man med honom till? Kanske skulle satsa på en tattuerare bara för tattueringarna, men sen så har jag fått veta att min pappa jobbar i tattueringsstudio så jag kanske skulle frågat honom om han vill ha kontakt  med sin dotter.. Och nej, jag känner inte min pappa allt jag vet om honom är hans namn och att han bor i danmark.. Jag har ingen aning om han är dansk eller bara vill vara dansk för att han bor där.. Men sen samtidigt tänker man att han lämnade faktiskt min mamma för att jag skulle födas så han ville inte ha med mig att göra.. Men han kom och sa hej på min 2-års dag.
Känns som jag inte vet någonting om nått så nu ska jag bara bara vara tyst och fokusera frammåt.. Palla bry sig om gammalt mög.. Nästan alla killar är mög, och min far är inräknad där, precis som mitt barns far.. Jag och min mamma har alltså haft exakt samma situation när det gäller karlar!
Just nu känns det som Liam kör en kniv i magen på mig från insidan. Men enligt min BM är det inget farligt. Börjat få sammandragningar allt oftare, men det är bara som kroppen förbereder livmodern på vad som ska hända om 122 dagar. Kan det inte vara April nu? längtar så jag håller på att dö! Vill bara träffa min lille och se honom! En av dom ända som gör livet värt att leva! Min Liam, och jag kommer aldrig tillåta att någonting ska hända med honom! Bara min, ingen annans!
Heaven have to wait!

123 Dagar kvar 21:39

Will you ever love me again?
Palla livet, orka leva! Palla ditt liv! Palla mitt liv! Palla någons liv!
Överdriven huvudvärk som är på väg mot migrän och hela ansiktet känns uppsvullet! Life sucks big time!
Och palla hans svar till det hela "Det är inte dig, det är mig. Hade jag velat ha en flickvän skulle det vara du. Du är fortfarande en av mina bästa vänner och jag vill aldrig förlora dig." Wtf dude! Du bad mig ge upp! Jag sa bara mig eller inte mig alls! Du valde att gå till andra bakom min rygg fastän du lovat att inte göra så mot mig en gång till! Det var du som var falsk och elak! Ylva är naken på fingret och så ska det förbli tills hon hittat en som fattar vad det hela går ut på! Fitthelvetesäckel! Att hon aldrig lär sig! Och ändå har hon IQ på 125.. Det går inte ihop! hur fan kan en människa med IQ på 125 vara så korkad? Vad är det jag ser i dig över huvud taget? Ditt jobb? Du har inget! Din bostad? Du bor med din pappa! Din charm? Vilken jävla charm?
Ibland förstår jag mig inte ens på mig själv! "Jag vill inte såra dig." Lite sent nu! "jag vill inte ha någon." säg det till den lilla tjejen som är besatt av dig! Och nej, hon är inte mer än fjortiskär i dig! Om inte annat överdriven besatthet tror jag att det kan kallas!
Peace!

123 Dagar kvar 17:04

Mange har fortfarande inte hört av sig den röven.. Snart kan han lika bra lägga sig på ett spår och vänta på tåget! Så trött jag är på att han vill att jag ska kämpa för honom medans det är hur okej som helst för honom att springa från tjej till tjej bakom min rygg. Satte på mig ringen för jag inte pallar känna mig helt naken....
Efter att jag vatt på skolan och snackat (dom visste föresten ingenting om någonting, Har sagt det förr och säger det igen och det är inte sista gången jag säger det, men det är Sveriges sämsta skola!) stack jag ner till stan och köpte två pyjamasar till Liam, det är grodor på, en dregelhaklapp och 2 par strumpor. =) Och ett påslakanset som jag inte kunde låta bli med mongodjur på! Skitsött..
Nu ska jag bara chilla med musik och städa.. Som jag gjort hur många gånger som helst redan.. Tror inte att det kan bli renare snart!
Ha det fett!

123 Dagar kvar 08:12

Precis gjort mig iordning. Ska iväg vid 9 och kolla med skolan (som jag inte går kvar i) och se vad dom menar med en IG-varning och lite andra saker =)
Så just nu sitter jag och snackar med Johnny och lyssnar på highwayman med Johnny Cash, Willy Nelson och två snubbar till (Y)
Jag och Johnny kom precis fram till att vi ska döpa våra barn till samma namn xD (Liam då) lite lagom fett (Y) men det är ju ett väldigt vanligt namn också så.
Mange svarade till sist efter många om och men, men inte på min fråga, så jag sa att jag pallar inte bli mer sårad av honom så jag vill inte mer så han tyckte vi skulle ses i veckan men jag vet inte om jag vill, så han skulle i alla fall ringa idag.. Får se om jag är på humör för att snacka.. Så om jag orkar snacka med honom så kommer jag säga till honom att då får han välja mellan bara mig eller inte mig alls.. Och då kommer jag inte vilja att han försöker ta kontakt med mig när han har dumpat nästa tjej, för det är så han gör med mig, efter varje tjej han har haft har han kommit tillbaka till mig och jag går på det varje gång.. Jag kommer även säga till honom att väljer han mig ska han gå och kolla sig innan jag gör någonting med honom.. Jag pallar inte att han ska dra på sig sjukdommar som är skadligt för barnet!
Over and out!

RSS 2.0