86 Dagar kvar 18:32

Ett år äldre idag men det känns inte som att 19 är en speciell ålder att skryta om, hade ju varit lite mer att snacka om om det var 20 jag fyllde.. Men det ska nog bli ett intressant år ändå =)
Just nu kollar jag Simpsons på 6an fast det blev reklam.
Har fastnat helt för en bok jag började läsa, den heter "Mamma sa att jag var sjuk" och handlar om en flicka som blir misshandlad på ett lite annorlunda sätt för mamman i boken framkallar sjukdomar hos flickan. Kan ju tillägga att det är den värsta misshandeln som finns enligt personen som skrev boken i alla fall.
Men nu ska jag kolla vidare på Simpson.

90 Dagar kvar 09:45

Jag minns den dagen jag fick veta att jag var gravid, Jag skulle precis öppna en öl när jag gjorde testet men det gjorde jag inte av någon anledning, jag väntade. Och när testet var gjort stod jag med det i handen och min ända tanke var att nu kommer mitt liv förändras. Och mycket riktigt, mitt liv har förändrats. Jag dricker inte, jag tänker på vad jag äter och vad jag gör. Minsta steg jag tar tänker jag att jag får inte snubbla för ramlar jag kan lillen skadas, varje klubba jag äter tänker jag "tänk om jag får fosterdiabetes". Jag är kanske lite för försiktig men det är ju bättre det än att jag inte bryr mig alls! Det är inte fel att älska något så vackert som växer inom sig!
Man säger ju inte att man ska föda den 4:e och den femte ska jag på festival, utan man säger mer kanske jag föder den 4:e och då ska jag starta ett nytt liv!

RSS 2.0