124 Dagar kvar 21:50

Nu åkte ringen för kan man inte ens svara på en så enkel fråga som att man ska fortsätta kämpa eller om man ska ge upp så får det vara nog! Jag saknar honom fruktansvärt men ibland måste man följa hjärnan och inte hjärtat för blir mitt hjärta mer sårat av honom så kommer jag inte stå ut mer. Och jag pallar inte att han inte kan säga som det är från början utan att man ska få höra allt från andra håll innan han kan berätta hur det är så i mitt sista sms till honom skrev jag att han får ha ett fortsatt bra liv.. Nu får det vara nock! pallar inte för nu mera är jag singel och sökande!
Ha de fett alla luder. Alla andra också för den delen!
Sov sött och dröm för fan om alla småkryp vi mött!

124 Dagar kvar 15:41

Lillen har hicka och jag väntar fortfarande på svar. Någon tänker på Liam, hehe undrar vem det kan vara?
Tror han saknar Magnus röst, hans sparkar har lixom lugnat sig. Det suger, för jag älskar att ligga och känna på sparkarna, Men, ingenting, bara hicka! Även om han inte verkade tycka om Mange innan för han slutade sparka varje gång han skulle känna så sparkade han alltid mer när jag var med Magnus. Men men, finns inte mycket att göra åt saken! Så det är bara att leva vidare! Shit happens, eller?
Ha de fett!

124 Dagar kvar 10:01

Känner mig helt uppriven, kanske skulle ta av ringen men då känner jag mig så naken.
Känns tomt och fel, men jag vet ju inte hur han vill ha det än så jag kan inte gå ut med än att man inte är upptagen så vad fan ska man göra? Sitta och vänta? Vänta på vad? Döden?! Fan varför gör du så här, som om jag inte har gått på dina fula spel lite för många gånger nu? När ska man lära sig att vissa människor kommer aldrig att förändras? Har ett hål i hjärtat och det är på grund av att man är för jävla dum att gå på det du säger alldeles för många gånger, hur många gånger är vi uppe i nu? Fler än vad man kan räkna på en hand i alla fall! Håller på att tappa självkontrollen helt och vet inte vad jag ska göra.. Kanske skulle man gifta sig med en rik gammal gubbe och vänta på hans död?
Ylva tycker att Magnus kan höra av sig! För det har han själv erkänt att han har varit dålig på nu! Och att överhuvud taget berätta för mig vad som händer.. Han sa det senast till mig i förrgår.. Men jag vet att han kommer höra av sig för det gör han alltid, man vet bara inte riktigt när han tänker göra det.. Och jag vill inte ringa och störa för jag vet inte om han jobbar för han har inte sagt hur han ska jobba denna veckan..

124 Dagar kvar 08:49

Godmorgon Sverige!
Fint väder i Stocka! Önskar bara att det var 25+ istället för minus =/. Aja, Life sucks big time..
Dagar som denna känner man att det är skönt att man har lillen i magen så att man har någonting att leva för..
Cuz' I got time while he got freedom!
Bara för jag tycker om dig och du vet det.. Synd att man inte kan få ha någonting ifred!
Saknar personen du var innan när du sa att jag var din prinsessa och du inte ville leva utan mig och du inte kunde sova om inte jag låg brevid dig i sängen =( Im fallin' to pices!
Har fortfarande inte fått svar på vad du vill att jag ska göra. Om jag ska glömma eller fortsätta! Det enda du sa var vad som hade hänt under helgen.
Överväger att åka långtifrån allt och alla så jag bara slipper allt! Eller också låta lobotomera sig så man slipper tänka.. Men då kan jag inte ta hand om min son så om jag och han skulle flytta utomlands?

125 Dagar kvar 23:21

Trodde aldrig att jag kunde bli så stor som jag är nu. Känner mig gigantisk! När jag var smal hade jag jättesvårt för att kunna tänka mig att jag kunde bli så stor och nu när jag är så stor har jag väldigt svårt att minnas min slanka fina mage och min midja, men nu finns inget av det kvar. Men jag trivs fortfarande extremt bra med mig själv, trivs nästan med att folk kollar på magen, det finns dom som kommer fram och frågar om dom får känna, jag vet inte vad jag tycker om att främmande människor ska känna på ens mage, men när vänner och familj gör det så är det bara kul =)
Nä, nu blir det sängen med Ace Ventura (Y)
Sov sött, Dröm om småkryp vi mött!

125 Dagar kvar 17:15

Fett ös, funderar starkt på att springa ner till affären och köpa chips men jag måste samtidigt tänka på att doktorn sa att jag var tjock xD, men wtf, man blir tjock när man ska ha barn! Och så jävla gulligt när Texas frågade mig innan varför jag har blivit så tjock, hur svarar man en sexåring på att man är tjock?! Han är helt för söt den! =). Lagom rastlös så jag har redan städat mitt rum (fast det inte behövdes), druckit 2 koppar varm choklad och lyssnat på samma låt ca 274 gånger xD
Ingen bra film har man heller.. Blir väl att man ser nån tråkig gammal skitfilm som vanligt.. Fast det är Pensionärsjävlar sen och det är inte tillåtet att miss det.. Så jävla bäst med pensionärer som vandaliserar =D Får aldrig nog av det!
Fan vad man saknar gubben då.. Inte träffat honom på lite mer än en vecka och inte pratat med honom sedan igår =(
Men men, finns inte så mycket man kan göra åt det.
Nu ska jag ner och köpa chips =D För jag är snygg!

125 Dagar kvar 09:20

Godmorgon alla glada =)
Idag ska jag göra mig iordning och sen bär det av till Stockamöllan som är mitt andra hem. Och där ska jag spendera veckan och sen kanske till helgen ska jag hem till Vellinge igen, men jag har inte bestämt mig än.. Och annars leker livet, inget speciellt på gång. Tänkte dock att jag skulle göra rent till Knutte (mitt överviktiga marsvin, stor som en katt) idag så han blir glad =) han är ju faktiskt ganska gammal och den sista tiden ska vara mysig för honom :P Även om det kommer vara några år till innan han ska till himlen. Mamma springer runt här och julpyntar i lägenheten :) Blir mycket bra. Jag sitter i soffan och pekar var hon ska ställa tomtar och krims-krams.. känns bra att dirigera :D
Rachel Ray på tv som jag sneglar åt ibland och just nu sitter där en tanta med Rachel och diskuterar Tiger Woods..
Ha det fett alla och ha en skitbra dag!

126 Dagar kvar 21:32

Jag hade tydligen överdramatiserat när det gällde karlen för anledningen till att han inte hade hört av sig var att det hade hänt en grej (som jag inte tänker ta upp här) så han hade suttit med sin kusin och hans tjej på sjukhuset hela natten igår.. Kände mig ganska elak när jag började gå på honom om att han höll på med någon annan. Men som sagt det var bara rykten tydligen. Jag hoppas det för jag vill ändå kunna lita på honom. Men där var fortfarande någonting han ville berätta för mig som han ville ta när vi träffas. (Undrar vad det kan vara.) Men men, annars ikväll har jag bara hängt med Challe Barndomsbebis och spelat Xbox och varit allmänt cool! :P Det måste man få vara  ibland =D Men jag är det alltid! Och livet leker och Liam sparkar som ett karateproffs =D Riktigt mysigt att känna det lilla livet i magen och veta att han har det bra.
Nu ska jag fortsätta njuta av livet med en film att somna till :P
Over and out!

126 Dagar kvar

Hej och sånt till min nya blogg.. Pallade inte riktigt med att den förra hette typ Partypinglanforeal, Inte passande när man väntar barn..
Så, lite om mig och barnet kanske; jag är 19 i Januari och bli stolt ung mamma i April. (4 April om man ska gå efter vad planeringen säger.) Men man vet ju inte om lillen hade tänkt komma ut tidigare eller senare =). Barnet som då är en pojke ska heta Liam Damian Ljungberg, så även om folk tycker ibland att barnet ska ha pappans efternamn så kommer det inte att ske för han ville inte ha med sin son att göra helt plötsligt. Och karlen man träffar har blivit helt undvikande och det ryktas om att han träffar en 16-åring bakom min rygg.. Mitt enda krav på honom var att han skulle vara ärlig mot mig men inte ens det klarade han.. Det värsta är nog flickans ålder, att hon är så ung och ska redan falla för en röv som honom.. Men om han nu får för sig att lämna mig för henne (vilket det redan känns som han har gjort) så ska jag se till att han inte ska få såra henne på samma sätt för då kommer jag nock fan vrida kulorna av honom för man ska inte springa runt och leka med flickors hjärtan..
Och ja rubriken betyder att det är 126 dagar kvar tills den 4 April som är Liams beräknade utkomstdatum. =)

RSS 2.0