96 Dagar kvar 11:41

Ser på Rädda Willy, och det är nått jävla mög med för det ger folk fel inblick av späckhuggare.. Späckhuggare är farliga men i Rädda Willy badar man hejvilt med dom som om dom var deras bästa vänner, hade man gjort så med en späckhuggare som aldrig haft kontakt med en människa så hade man blitt makrill.. Men förutom det så är det en väldigt fin berättelse om en pojke och hans bästa vän som är en val.. Nog om det nu..
Igår var jag på Ikea med mammi och bror sen fick mamma köra mig in till sjukhuset för dom var tvugna att se hur pass det var med sammandragningarna.. Troligt vis så kommer lillen vilja komma ut tidigare än beräknat men han kan gott stanna kvar inne i värmen ett tag till för det är liksom ändå 14 veckor kvar innan han är beräknad.. Och risken är fortfarande stor att hans immunförsvar och sånt inte tycker om att han skulle komma ut nu.. Även om chansen är stor att han överlever ute nu..
När dom kollade på ultraljudet igår med så låg lillen med huvudet ner, men det ändras ju hela tiden så många kullerbyttor han gör om dagen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0